asistenta.rutiera

CONTACT

0730.560.660

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

 

Una Din Cele Mai Des Intalnite Probleme Auto De Natura Electrica Tin De Consumatorii Electrici Ai Masinii Si Acumulatori Auto Defecti Sau Descarcati Complet. Pentru Diagnosticarea Problemelor Cu Bateriile Auto Se Pot Face Testul De Consum Si Testul De Incarcare.

Testul De Consum Implica Monitorizarea Consumului De Curent Al Masinii In Repaus Si Identificarea Consumatorilor Problema. Acesti Consumatori Pot Fi Accesorii Incorect Instalate Sau Cablaj Deteriorat. In Cazul In Care Testul De Consum Este Normal Cauzele Problemelor Pot Fi Din Cauza Unui Acumulator Defect Sau Al Unui Alternator Ce Nu Incarca Corect.

Testul De Incarcare Presupune Verificarea Functionarii Corecte A Alternatorului Cat Si Daca Baterie Primeste Curent. Bateriile De Calitate Inferioara Pot Sa Isi Piarda Capacitatea Chiar Si Dupa Doar Un An! De aceea noi recomandam bateriile VARTA Blue Si VARTA Silver Pentru Functionarea Optima A Sistemului Electric!

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.electrica AutoGadget

Parteneri

www.AUTOdoc24.RO

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor