Folie Autorizata R.A.R

Folie Geamuri Autorizata R.A.R.

     Folia Pe Care O Aplicam Pe Geamurile Autoturismului Este Produsa De Cele Mai Mari Companii In Domeniu Cum Ar Fi LLumar, SDI Global, Armnolan sau 3M.  

     Foliile Auto Se Impart In 2 Categorii, Daca Doresti Sa Adaugi Folie Doar Pentru Designul Masinii Tale Atunci Ai Nevoie De o Folie STANDARD DYED - Adica O Folie Cu Protectie Anti-UV Care Are In Componenta Un Pigment De Culoare A Carui Nuanta Pleaca De La o Transparenta De 5% Pana La 76 % Pentru Cel Mai Deschis Model. Preturile Pentru Aplicarea Foliilor Llumar Din Acesata Gama Pornesc De La 290 Lei Lei Pentru Un Auto Tip Sedan, Geamurile Spate + Luneta Si Vin Insotite De o Garantie De 5 Ani.

     In Cea Dea Doua Categorie Se Regasc Foliile Auto PREMIUM CERAMIC - Folii Care Datorita Pigmentilor Ceramici Folositi In Procesul De Fabricatie Asigura Pe Langa Un Design Elegant Si Protectie Anti-UV Si O Excelenta Protectie Termica Datorita Respingeri Caldurii. Pentru Follile Din Aceasta LLumar Gama Preturile Pornesc De La 490 Lei Pentru Un Autoturism Tip Coupe Iar Perioada De Garantie Pentru Anumite Modele Este 10 Ani.

Preturi Folie Auto

Alarma Pornire Motor


Controleaza Si Porneste Masina Din Telefon

Cu Aplicatie VIPER SMART START Beneficiezi De Garantie Nelimitata Si Monitorizare GPS Oriunde In Europa

viper.smart.start

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM Llumar, 3M, Fusion - Protectie Maxima UV Si Respingere a Caldurii.

folie-geam.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor