Senzori Parcare

CONTACT

0730.560.660

Alimentare Eronata Carburant ? ... Nici O Problema - Venim Acum La Tine !

Un Studiu Realizat In UK Arata Ca In Fiecare An Aproximativ 150.000 De Soferi Britanici Isi Alimenteaza Gresit Autoturismele.

Speram Ca In Romania Numarul Acestor Soferii Sa Fie Cat Mai Mic, Dar Daca Totusi Ti Se Intampla Suntem Pregatiti Sa Te Ajutam.

Tot Ce Trebuie Sa Faci Daca Ai Alimentat Eronat Cu Benzina In Loc De Diesel Sau Invers Este Sa Ne Apelezi La 0730.560.660 Si O Masina De Interventie Se Va Deplasa La Tine Pentru A Rezolva problema.


Alimentare EronataNU Pornii Motorul !

Daca Ai Pus Accidental Combustibil Gresit In Masina, Nu Porni Motorul! Daca Nu Ti-ai Dat Insa Seama La Benzinarie Si Ai Plecat Cu Masina, Atunci Opreste Imediat Ce Motorul Da Semne Functionare Anormala.

Cele Mai Frecvente Cazuri Sunt Alimentarea Cu Benzina In Loc De Motorina Si Asta Deoarece Duza Diesel Standard Este Mai Mare Decat Gatul De Umplere Al Rezervoarelor De Pe Masinile Moderne Cu Benzina.

Una Dintre Piesele Afectate La O Alimentare Gresita Este Pompa De Combustibil Diesel Care Functioneaza La Tolerante Foarte Fine Si La Presiuni Foarte Mari ( Intre 350 Si 1600 Bar )

Motoarele Diesel Sunt Deosebit De Vulnerabile la Alimentari Eronate, Mai Ales Cele Din Generatia HDi.

Multe Masini Au O Pompa Electrica De Joasa Presiune Care Incepe Sa Lucreze Imediat Ce Contactul Este Cuplat, Astfel Combustibilul Contaminat Circuland Prin Pompa, Instalatie Si Filtru.

In Conformitate Cu Recomandarile Producatorilor De Autoturisme, Sfatul Nostru Este Ca Orice Motor Diesel Alimentat Cu Benzina Ar Trebui Sa Fie Curatat Complet De Combustibilul Contaminat, Schimbat Filtrul De Motorina Si Inlocuit Cu Combustibil Curat, Inainte De A Porni Din Nou Masina.

Toate Aceste Operatiuni Pot Fi Efectuate De Service-ul Mobil La Locul Unde S-a Realizat Alimentarea Eronata. 0730.560.660 Si Venim La Tine !

Alarma Pornire Motor


Controleaza Si Porneste Masina Din Telefon

Cu Aplicatie VIPER SMART START Beneficiezi De Garantie Nelimitata Si Monitorizare GPS Oriunde In Europa

viper.smart.start

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM Llumar, 3M, Fusion - Protectie Maxima UV Si Respingere a Caldurii.

folie-geam.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor