Servicii

CONTACT

0730.560.660

Montaje Accesorii Auto La Domiciliu - Depanare Service Electrica Auto

Service Electrica Mobil Autogadget - Deplasari La Domiciliu - Alarme Auto

 

Datorita Programului Incarcat Al Fiecaruia Ne-am Gandit La O Solutie Prin Care Sa Va Oferim Montajul La Domiciliu Sau La Birou.

Service-ul Mobil, Sau Masina De Interventie, Este De Asemenea Dotata Cu Echipamente Si Scule Profesionale Cu Ajutorul Carora Putem Realiza Un Montaj De Alarma Auto La Locatia Dvs., Precum Si Alte Servicii De Asistenta Rutiera Cum Ar Fi Diagnoza Computerizata Sau Depanarea Auto.

Daca Ne Reperati In Trafic Nu Uitati  Sa Va Notati Numarul Nostru De Telefon Pentru Interventii Rapide Deoarece Ca Nu Se Stie Cand Ramaneti In Pana:( 0730.560.660

Daca Sunteti Hotarat Cu Privire La Sistemul De Securitate Care Vi Se Potriveste Cel Mai Bine Atunci Puteti Face Si Montajul In Service-ul Nostru Din Bucuresti, Str. Moinesti nr.58, Sector 6.

Service-ul Este Autorizat RAR Pentru Montajul Alarmelor Cu Telecomenzi Simple, Pentru Alarmele Cu Pager, Pentru Sistemele De Securitate Viper Cu Functie De Pornire A Motorului De La Distanta, Pentru Inchideri Centralizate Si Multe Altele.

Montajul Intr-un Service Autorizat RAR Nu Numai Ca Este Recomandat, Pentru Siguranta Unui Montaj Profesionist, Ci Si Obligatoriu Pentru Masinile Care Inca Sunt In Perioada De Garantie Oferita De Producator. Montajul Intr-un Service Fara Autorizatie Duce Automat La Anularea Garantiei De Catre Reprezentanta Auto De La Care Este Achizitionata Masina.

Service-Electrica AutoGadget

Activitatea Principala AutoGadget.ro Inca Din Anul 2007 O Reprezinta Comercializarea Celor Mai Noi Gadget-uri Din Domeniul Auto.

Scopul Companiei Noastre Este De A Ingloba Intr-o Singura Unitate Toate Functiile Necesare

Pentru Satisfacerea Nevoilor Clientilor Nostrii Si Toate Functiile Pe Care Alte Companii L-au Omis

Navigatie GPS - DVD - Radio - Carkit Bluetooth - Digital TV - IPod - USB

     Majoritatea Produselor Importate Provin De La Partenerii Nostru Din Europa Si U.S.A., Caska - Europe, Directed Electronics, USA - Motevo Navigation & Beyond, Next Base Europe, AutoGadget.eu - Largest European Car Multimesia Solutions ... Fiind Concepute De Ingineri Calificati Utilizand Cele Mai Noi Si Inovatoare Tehnologii Cum Ar Fi Internetul In Masina... mai Mult De Atat Acum Putem Face Montajul Direct La Tine Cu Service-ul Mobil

Showroom-ul AutoGadget.ro Din Bucuresti Este Situat In Sector 6, Str. Moinesti Nr. 58

AutoGadget.ro

Alarma Pornire Motor


Controleaza Si Porneste Masina Din Telefon

Cu Aplicatie VIPER SMART START Beneficiezi De Garantie Nelimitata Si Monitorizare GPS Oriunde In Europa

viper.smart.start

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM Llumar, 3M, Fusion - Protectie Maxima UV Si Respingere a Caldurii.

folie-geam.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor