Instalari Alarme Auto

CONTACT

0730.560.660

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Service Electrica Mobil Autogadget - Deplasari La Domiciliu - Alarme Auto

 

Datorita Programului Incarcat Al Fiecaruia Ne-am Gandit La O Solutie Prin Care Sa Va Oferim Montajul La Domiciliu Sau La Birou.

Service-ul Mobil, Sau Masina De Interventie, Este De Asemenea Dotata Cu Echipamente Si Scule Profesionale Cu Ajutorul Carora Putem Realiza Un Montaj De Alarma Auto La Locatia Dvs., Precum Si Alte Servicii De Asistenta Rutiera Cum Ar Fi Diagnoza Computerizata Sau Depanarea Auto.

Daca Ne Reperati In Trafic Nu Uitati  Sa Va Notati Numarul Nostru De Telefon Pentru Interventii Rapide - Niciodata Nu Se Stie Cand Puteti Ramane In Pana:( ! 0730.560.660

Daca Sunteti Hotarat Cu Privire La Sistemul De Securitate Pentru Masina Dvs. Atunci Puteti Face Montajul Si In Service-ul Nostru Din Bucuresti, Sector 6, Str. Moinesti Nr.58.

Service-ul Este Autorizat R.A.R. Pentru Montajul Alarmelor Cu Telecomenzi Simple, Telecomenzi Tip Pager, Instalarea Sistemele De Securitate Viper Cu Functie De Pornire A Motorului De La Distanta Precum Si Module De Inchidere Centralizata Pentru Autoutilitare.

Montajul Intr-un Service Autorizat R.A.R. Nu Numai Ca Este Recomandat Ci Si Obligatoriu Pentru Masinile Care Inca Sunt In Perioada De Garantie Oferita De Producator. Montajul Intr-un Service Fara Autorizatie Duce Automat La Anularea Garantiei De Catre Reprezentanta Auto De La Care Este Achizitionata Masina.

Contact Service Electrica  AutoGadget

Alarma Pornire Motor


Controleaza Si Porneste Masina Din Telefon

Cu Aplicatie VIPER SMART START Beneficiezi De Garantie Nelimitata Si Monitorizare GPS Oriunde In Europa

viper.smart.start

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM Llumar, 3M, Fusion - Protectie Maxima UV Si Respingere a Caldurii.

folie-geam.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor